herbalife dieet

De oorsprong van Herbalife

Herbalife is een van oorsprong Amerikaans bedrijf wat zich richt op het maken en verkopen van voedingsproducten. Het bedrijf is in 1980 opgericht en opereert nu in 75 landen en heeft 2.2 miljoen distributeurs. Herbalife producten zijn ook in Nederland te koop sinds 1993. Je kan aandelen kopen van Herbalife op de beurs van New York. De omzet ligt zo rond de 4 miljard euro per jaar. Herbalife is sponsor en leverancier van grote sportteams zoals Ajax en FC Barcelona. Lionnel Messi, sterspeler van FC Barcelona , is een actief promotor van de Herbalife producten. Herbalife is dit jaar een sponsorcontract met Ajax aangegaan voor 3 jaar na eerst de afgelopen twee jaar de eredivisie club Excelsior ondersteund te hebben.

Producten van Herbalife

De producten van Herbalife richten zich op het gebied van ouder worden, gezond ontbijten, sportvoeding, gewicht aankomen en afvallen. Het bedrijf pretendeert dat alle producten hoogwaardige voedingsstoffen bevatten. Bovendien wordt je ondersteund door een adviseur van Herbalife wanneer je hun producten gaat gebruiken. Herbalife is verbonden aan de Universiteit van Los Angeles en wordt o.a. ondersteund door Nobelprijswinnaar Dr. Lou Ignarro en Dr. David Heber. Beide zijn autoriteit op het gebied van voeding gerelateerd tot de gezondheid van de mens. Dr. Lou Ignarro is gespecialiseerd in Hart en Bloedvaten en kreeg in 1998 de Nobelprijs voor de geneeskunde. Dr. David Heber is ondermeer voorzitter van de Wetenschappelijke Adviesraad en de man achter het centrum voor Human Nutrition aan de UCLA ( University of California, Los Angeles). Mocht je twijfelen over Herbalife dan kan je het gaan proberen met een geld terug garantie binnen 30 dagen wanneer je niet tevreden bent over Herbalife.

Gewichtsbeheersing met Herbalife

Bij Herbalife proberen ze je gewicht te beheersen door het gebruik van proteïne (eiwitten). Zoals we allemaal wel weten gaat je hongergevoel weg als je eiwitten neemt. Een hardgekookt eitje helpt immers ook goed tegen de honger. Je bent een tijdje verzadigd. Bij Herbalife maken ze een voedingsprogramma voor je aangepast aan jou wensen en behoeften. De producten die Herbalife daarvoor gebruikt zijn

 • Formula 1

  Formula 1 is een maaltijd in de vorm van een shake met een uitgebalanceerde hoeveelheid voedingsstoffen. Deze voedingshake bevat slechts 220 calorieën per shake en is daarom uitermate geschikt om af te vallen. Het Herbalife product bevat sojaproteïne en plantaardige koolhydraten. De sojaproteïne heeft naast het geven van een verzadigd gevoel ook de functie om een gezond cholesterol gehalte te krijgen en het behouden en opbouwen van spiermassa. Om aan iedereen zijn smaak tegemoet te komen hebben ze de shake uitgevoerd in zes smaken te weten fruit, vanille, chocolade, cappuccino en cookies & cream.
  De Formula shake kan gebruikt worden als vervanger van een complete maaltijd. Voor het afvallen met shakes adviseren ze bij Herbalife twee maaltijden per dag te vervangen door een Formula 1 maaltijdvervanger. Natuurlijk gebruik je de shakes in combinatie met het voedingsprogramma en dagelijkse lichaamsbeweging. Gebruik je de shakes om meer gezonde voedingstoffen binnen te krijgen dan is het vervangen van een maaltijd door Formula 1 voldoende.
  Formula 1 is ook verkrijgbaar als reep. Gemakkelijk wanneer je bijvoorbeeld in de auto zit of op je werkt bent en niet wilt dat collega’s zien dat je aan het lijnen bent. De repen hebben dezelfde uitgebalanceerde voedingsstoffen als de shakes. Ook bevatten de Formula 1 repen veel vezels. Ze zijn verkrijgbaar in de smaken yoghurt, chocolade en rood fruit. De repen zijn lekker knapperig en uitermate geschikt voor vegetariërs (net als de shakes trouwens).

 • Formula 2

  Formula 2 is een Multivitaminencomplex wat bestaat uit Calcium, vitamine D (gezonde sterke botten), zink (bescherming en versterking van immuunsysteem), Vitamine B (antioxidant en vitaminen C en E. Het wordt gebruikt bij maaltijden als vervanger van groente en fruit en geeft alle noodzakelijke vitaminen en mineralen aan je lichaam. U kunt het gebruik van het multivitaminencomplex combineren met Herbalife Formula 1 Nutritional Shake Mix en Herbalife Vezelen kruidentabletten.

 • Formula 3

  Formula 3 is eigenlijk niks anders dan een poeder wat je tussen door of bij andere Herbalife producten kunt gebruiken om je honger tegen te gaan. Het geeft je bovendien extra energie, helpt je bij het opbouwen van spiermassa en helpt voor het herstel van je spieren na een inspanning. je kunt het poeder ook gebruiken in soepen en sauzen.

 • Cell Nutrition

  De Cell Nutrition pillen helpen je om de maximale hoeveelheid energie uit je voeding te halen. Je dient ze drie keer per dag te gebruiken bij je maaltijd. Ze bevatten vooral vitamine B en ondersteunen je basaal metabolisme. Dit zal je steun geven tijdens het afvallen met een drukke actieve en sportieve levensstijl.

 • Vezel en kruidentabletten

  Om de vertering van voedsel te helpen en giftige stoffen af te voeren heeft Herbalife ook vezel en kruidentabletten. samen met de shakes en multivitaminen van Herbalife vormt dit een perfecte combinatie.

 • Proteïne Bar Vanille Amandel

  Deze repen zijn heerlijk voor tussen door en natuurlijk ook gezond en voedzaam. Ze zijn erg lekker maar bevatten koolhydraten en proteïne. Hierdoor heb je geen honger maar wel veel energie. Elke reep heeft 140 calorieën in zich. Niet erg veel dus. Goed om te gebruiken als je gewicht wilt verliezen. Je hoeft je niet schuldig te voelen als je een tussendoortje neemt.

 • Tomatensoep

  Opnieuw een tussendoortje met weinig calorieën (104) waardoor je geen probleem ondervind van het “snacken”. De soep smaakt lekker en is rijk aan proteïne en stilt daarom de honger.

Naast de producten om af te vallen hebben ze ook nog wat andere waren die veel verkocht worden.

 • Sport producten

  Herbalife heeft als ondersteunden voedingsproducten voor sporters H3O pro, Liftoff Sinaasappel, Liftoff Citroen, Guarana Tabletten N.R.G.en QuickSpark®. Al deze producten geven de sporter meer energie en voorzien ze van de juiste voedingsstoffen om goed te sporten en te herstellen. Zoals gezegd gebruiken de voetballer van FC Barcelona en Ajax de producten op dit moment en is Lionell Messi een van de mensen die Herbalife sportproducten promoot. De sportproducten zijn verkrijgbaar in verschillende smaken en er is voor iedereen wat verkrijgbaar.

 • Vitaliteits producten

  Voorzien je van vitale voedingsstoffen op cellulair nivo en bevorderen je welzijn en gezondheid. Kortom geven je wat steun als de jaren beginnen mee te tellen.

 • Persoonlijke Verzorging

  De laatse lijn van producten van Herbalife die ik hier globaal behandel zijn de persoonlijke verzorgingsproducten zoals maskers en lotions. Volgens Herbalife is niet alleen inwendige voeding belangrijk maar ook je uitwendige voeding en men heeft daarvoor deze serie producten voor je persoonlijke verzorging ontwikkeld.

Reageren