Platte buik dieet : 7 dagen schema

Heb jij je mooie figuur verloren? Zou jij je platte buik terug willen? Dat kan met het platte buik dieet waardoor je vet op je buik verliest. Het dieet is vrij van schadelijke stoffen zoals suiker, bewerkt voedsel en alcohol.

Het platte buik dieet plan bevat mager vlees, vis, kalkoen, kip  en verse groentes. Bewerkt voedsel forceert het lichaam om vet rondom de heupen, billen, buik en billen vast te houden. Als je van buikvet verlost wilt zijn moet je minder eten.

Schrap dit uit je leven om sneller een plattere buik te krijgen:

  • Eet maximaal 1 dag per week ongezond.
  • Neem visolie: dit bevat belangrijke vetzuren die vetverbranding versnelt.
  • Zeg gedag tegen maaltijden na 20:00 s’avonds. Geef je lichaam de kans om voedsel te verteren om vetverbranding te bevorderen.

Het 7-daagse platte  buik dieet:

Hier is het 7 daagse dieetom een platte buik te krijgen. Het is aangeraden om in het weekend te beginnen zodat je alle tijd hebt met het bereiden van je voedsel. Dit dieet mag maximaal twee weken duren. Daarna neem je 1 week rust om vervolgens weer 2 weken te diëten. Op deze manier houd je het makkelijk vol en heb je niet steeds het gevoel dat je steeds op dieet bent.

Dag 1:

Ontbijt:

Bereid een omelet met drie eiwitten en vul het met 75 g spinazie en paprika mengsel.

Tussendoortje: ½ gesneden rode peper met 100g kip

Lunch: Salade gemaakt van gegrilde kipfilet, rode peper, gemengde sla bladeren, ¼ el olijfolie en groene bonen.

Tussendoortje ¼ gesneden komkommer met  100g kalkoenborst.

Avond eten:  Gestoomde broccoli met 100g gegrilde kippenborst

Dag 2:

Ontbijt:  Roerbak groenten en boerenkool met gebakken kipfilet

Tussendoortje:  ½ gesneden groene peper met 100 g kalkoenfilet

Lunch:  Gemengde groene salade met ½ eetlepel olijfolie met gebakken schelvis filet

Middag snack: 75g gestoomde broccoli met 100 gram kalkoenborst

Avond eten:  Zalm met  gestoomde groene bonen en  vers gesneden dille

Dag 3:

Ontbijt:  Spinazie met 100g gerookte zalm

Tussendoortje: ½ gesneden gele paprika met 100g kipfilet

Lunch: salade van de tuin met ½ el olijfolie met een gegrilde kipfilet

Tussendoortje: ¼ avocado met 100g plakjes kalkoenfilet

Avond eten:  Gestoomde spinazie, broccoli met schnitzels of gegrilde lamsvlees

Dag 4:

Ontbijt: groene bonen, tomaten en roerei gemaakt met een hele en twee blanken

Tussendoortje: ½ gesneden komkommers met 100g plakjes kalkoen

Lunch: Salade, ½ el olijfolie, spinazie, gebakken kabeljauwfilet, tomaat

Tussendoortje: ½ gegrilde courgette en 100 gram kipfilet

Avond eten:  ½ eetlepel olie met groene groenten en roergebakken en 100g kipfilet

Dag 5:

Ontbijt: ¼ gesneden avocado met ¼ gesneden komkommer en 200 g kalkoenfilet

Tussendoortje: ½ gesneden rode peper met twee gekookte eieren

Lunch: Gemengde groene salade met ½ el olijfolie, tomaten en 150g gegrilde garnalen

Tussendoortje: Vijf amandelen met  100g kalkoenborst

Avond maaltijd: Gestoomde broccoli met 100g kipfilet

Dag 6:

Ontbijt: Geroosterde courgette en paprika met gegrilde schelvis filet

Tussendoortje: Gesneden tomaat met 100g kip

Lunch: Groene salade met ½ el olijfolie en gestoomde broccoli gemengd met 150g kalkoenvlees

Tussendoortje: 5 pecannoten met 100g kip

Avond eten:  gestoomde broccoli, groene bonen met 150g tot 200g biefstuk

Dag 7:

Ontbijt: Gestoomde spinazie, gegrilde tomaten en omelet met drie eiwitten

Tussendoortje:  5 paranoten met 100g kalkoen

Lunch: Gestoomde asperges, groene salade met 150g kipfilet

Tussendoortje: ¼ gesneden komkommer met 100g kalkoen

Avondmaaltijd:  Gestoomde broccoli met gegrilde eendenborst

Reageren