Heb jij je mooie figuur verloren? Zou jij je platte buik terug willen? Dat kan met het platte buik dieet waardoor je vet op je buik verliest. Het dieet is vrij van schadelijke stoffen zoals suiker, bewerkt voedsel en alcohol.
Het platte buik dieet plan bevat mager vlees, vis, kalkoen, kip en verse groentes. Bewerkt voedsel forceert het lichaam om vet rondom de heupen, billen, buik en billen vast te houden. Als je van buikvet verlost wilt zijn moet je minder eten.
Schrap dit uit je leven om sneller een plattere buik te krijgen:
- Eet maximaal 1 dag per week ongezond.
- Neem visolie: dit bevat belangrijke vetzuren die vetverbranding versnelt.
- Zeg gedag tegen maaltijden na 20:00 s’avonds. Geef je lichaam de kans om voedsel te verteren om vetverbranding te bevorderen.
Het 7-daagse platte buik dieet:
Hier is het 7 daagse dieetom een platte buik te krijgen. Het is aangeraden om in het weekend te beginnen zodat je alle tijd hebt met het bereiden van je voedsel. Dit dieet mag maximaal twee weken duren. Daarna neem je 1 week rust om vervolgens weer 2 weken te diëten. Op deze manier houd je het makkelijk vol en heb je niet steeds het gevoel dat je steeds op dieet bent.
Dag 1:
Ontbijt:
Bereid een omelet met drie eiwitten en vul het met 75 g spinazie en paprika mengsel.
Tussendoortje: ½ gesneden rode peper met 100g kip
Lunch: Salade gemaakt van gegrilde kipfilet, rode peper, gemengde sla bladeren, ¼ el olijfolie en groene bonen.
Tussendoortje ¼ gesneden komkommer met 100g kalkoenborst.
Avond eten: Gestoomde broccoli met 100g gegrilde kippenborst
Dag 2:
Ontbijt: Roerbak groenten en boerenkool met gebakken kipfilet
Tussendoortje: ½ gesneden groene peper met 100 g kalkoenfilet
Lunch: Gemengde groene salade met ½ eetlepel olijfolie met gebakken schelvis filet
Middag snack: 75g gestoomde broccoli met 100 gram kalkoenborst
Avond eten: Zalm met gestoomde groene bonen en vers gesneden dille
Dag 3:
Ontbijt: Spinazie met 100g gerookte zalm
Tussendoortje: ½ gesneden gele paprika met 100g kipfilet
Lunch: salade van de tuin met ½ el olijfolie met een gegrilde kipfilet
Tussendoortje: ¼ avocado met 100g plakjes kalkoenfilet
Avond eten: Gestoomde spinazie, broccoli met schnitzels of gegrilde lamsvlees
Dag 4:
Ontbijt: groene bonen, tomaten en roerei gemaakt met een hele en twee blanken
Tussendoortje: ½ gesneden komkommers met 100g plakjes kalkoen
Lunch: Salade, ½ el olijfolie, spinazie, gebakken kabeljauwfilet, tomaat
Tussendoortje: ½ gegrilde courgette en 100 gram kipfilet
Avond eten: ½ eetlepel olie met groene groenten en roergebakken en 100g kipfilet
Dag 5:
Ontbijt: ¼ gesneden avocado met ¼ gesneden komkommer en 200 g kalkoenfilet
Tussendoortje: ½ gesneden rode peper met twee gekookte eieren
Lunch: Gemengde groene salade met ½ el olijfolie, tomaten en 150g gegrilde garnalen
Tussendoortje: Vijf amandelen met 100g kalkoenborst
Avond maaltijd: Gestoomde broccoli met 100g kipfilet
Dag 6:
Ontbijt: Geroosterde courgette en paprika met gegrilde schelvis filet
Tussendoortje: Gesneden tomaat met 100g kip
Lunch: Groene salade met ½ el olijfolie en gestoomde broccoli gemengd met 150g kalkoenvlees
Tussendoortje: 5 pecannoten met 100g kip
Avond eten: gestoomde broccoli, groene bonen met 150g tot 200g biefstuk
Dag 7:
Ontbijt: Gestoomde spinazie, gegrilde tomaten en omelet met drie eiwitten
Tussendoortje: 5 paranoten met 100g kalkoen
Lunch: Gestoomde asperges, groene salade met 150g kipfilet
Tussendoortje: ¼ gesneden komkommer met 100g kalkoen
Avondmaaltijd: Gestoomde broccoli met gegrilde eendenborst
Reageren