Zo val je snel af voor je bruiloft

In dit artikel ontdek je hoe je snel calorieën verbrand, zodat je er op de grote dag, je bruiloft, perfect uitziet.

Iedere bruid wil er op de grote dag perfect uitzien. Om dat doel te bereiken, wil je van top tot teen stralen. Dat geldt ook voor je haar, make-up en heel belangrijk je jurk. Een geschikte jurk vinden is een ding, een passende jurk vinden is een ander verhaal. Ben jij een bruid bent die moeilijk een passende jurk vind? Wil jij extra slank op de grote dag verschijnen? dan is dit artikel interessant voor jou.

Tip 1 Zet het op je to-do lijstje

Elke bruid heeft voor de grote dag een to-do lijst, zodat zij zelfs de kleinste details niet kan vergeten. Dit betekent, dat je aan je lijstje kunt toevoegen ‘Vijf kilo afvallen voor ik ga trouwen’. Een betere motivatie om af te vallen is er waarschijnlijk niet. Echter alleen dit opschrijven is een te breed begrip. Maak voor jezelf heldere doelstellingen zoals:

1 juni 2015 – twee uur per dag op de loopband om 1000 calorieen te verbranden
3 juni 2015 – twee uur per dag fietsen om een halve kilo af te vallen
7 juni 2015 – een uur aerobiclessen volgen om af te vallen

Tip 2 Ga niet te vaak uit eten

Voor een bruiloft moet erg veel geregeld worden. Denk bijvoorbeeld aan het proeven en kiezen van de taart, het kiezen van de juiste gerechten voor familie en vrienden, Het kiezen van de juiste drankjes of simpelweg aan het snacken bent terwijl je het hebt over het budget dat je gaat uitgeven voor de bruiloft.

Dit lijken allemaal onschuldige maaltijden, maar helpen je niet met afvallen. In feite zorgen zij ervoor dat je vaak aankomt voor de grote dag. Door dit te verminderen en alleen dat te doen en te eten wat noodzakelijk is zoals een klein beetje proeven van het diner, zal je al enorm helpen om je gewicht op orde te houden.

Top 3 Nodig je bruidegom uit om samen iets te doen

Meeste mannen houden en beoefenen een sport, waarom ga je dan niet samen met hem die sport beoefenen. Op deze manier, verbrand je calorieën en je besteed meer tijd samen met je verloofde. Als hij nog geen sport beoefend, dan is het nooit te laat om hier samen mee te beginnen. Nodig hem uit om samen met jou een sport te doen, die jullie beiden leuk vinden.

Tip 4 Schrijf je in voor dansles

Door te dansen verbrand je net zoveel calorieën als in de sportschool. Je kunt alleen dansles volgen, een vriendin meenemen, of je samen met je verloofde inschrijven. Dit is perfect om jullie dansmoves naar de next level te tillen. Laat de dans aan de gasten zien en maak de bruiloft nog specialer.

Tip 5 Geen stress

Stres maakt een chemische reactie los die door je hersenen als honger wordt geïnterpreteerd. Dat is de reden waarom mensen die gestrestst zijn ineens veel eten naar binnen werken. Als je wilt afvallen voor het huwelijk, vermijd dan stress. Ook zal het vermijden van stress je helpen om er fris en gezond uit te zien op jou grote dag!

Reageren