Leestijd: 3 minuten

Door dat je uit ons vorige artikel te weten bent gekomen, hoeveel calorieen je moet verbranden om af te vallen, gaan we je nu tips geven over, hoe kan je snel calorieen kunt verbranden voor de bruiloft, zodat je er op de grote dag perfect uiziet.

Iedere bruid wil er op de grote dag perfect uitzien. Om dat doel te bereiken, wil je er stralend uitzien van top tot teen. Dat geldt ook voor je haar, make-up en heel belangrijk je jurk. Een geschikte jurk vinden is een ding, een passende jurk vinden is een ander verhaal. Als jij een bruid bent die geen passende jurk kan vinden waarvan je droomt, of als je een bruid bent die extra slank op de grote dag wilt zijn, dan is dit artikel interessant voor jou.

Tip 1 Zet het op je to-do lijstje

Elke bruid heeft voor de grote dag een to-do lijst, zodat zij zelfs de kleinste details niet kan vergeten. Dit betekent, dat je aan je lijstje kunt toevoegen ‘Vijf kilo afvallen voor ik ga trouwen’. Een betere motivatie om af te vallen is er waarschijnlijk niet. Echter alleen dit opschrijven is een te breed begrip. Maak voor jezelf heldere doelstellingen zoals:

1 juni 2015 – twee uur per dag op de loopband om 1000 calorieen te verbranden
3 juni 2015 – twee uur per dag fietsen om een halve kilo af te vallen
7 juni 2015 – een uur aerobiclessen volgen om af te vallen

Tip 2 Ga niet te vaak uit eten

Voor een bruiloft moet erg veel geregeld worden. Denk bijvoorbeeld aan het proeven en kiezen van de taart, het kiezen van de juiste gerechten voor familie en vrienden, Het kiezen van de juiste drankjes of simpelweg aan het snacken bent terwijl je het hebt over het budget dat je gaat uitgeven voor de bruiloft.

Dit lijken allemaal onschuldige maaltijden, maar helpen je niet met afvallen. In feite zorgen zij ervoor dat je vaak aankomt voor de grote dag. Door dit te verminderen en alleen dat te doen en te eten wat noodzakelijk is zoals een klein beetje proeven van het diner, zal je al enorm helpen om je gewicht op orde te houden.

Top 3 Nodig je bruidegom uit om samen iets te gaan doen

Meeste mannen houden en be-oefenen een sport, waarom ga je dan niet samen met hem die sport be-oefenen. Op deze manier, verbrand je calorieen en je besteed meer tijd samen met je verloofde. Als hij nog geen sport be-oefend, dan is het nooit te laat om hier samen mee te beginnen. Nodig hem uit om samen met jou een sport te doen, die jullie beiden leuk vinden.

Tip 4 Schrijf je in voor dansles

Door te dansen verbrand je net zoveel calorieen als in de sportschool. Je kunt alleen op dansles gaan, neem een vriendin mee, of nodig je verloofde uit om zich samen met jou in te schrijven. Door je toekomstige man mee te nemen naar dansles zorg je er niet alleen voor dat jullie beide er op je best uitzien tijdens de grote dag, maar jullie kunnen op het feest ook een speciale dans laten zien aan de gasten. Dit maakt de bruiloft nog specialer.

Tip 5 Ga niet stressen

Stressen maakt een chemische reactie los die door je hersenen als honger wordt geïnterpreteerd. Dat is de reden waarom mensen die gestressed zijn ineens veel eten naar binnen moeten werken. Als je wilt afvallen voor het huwelijk, vermijd dan stress. Ook zal het vermijden van stress je helpen om er fris en gezond uit te zien op jou grote dag!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :