Leestijd: 2 minuten

Tien kilo afvallen in een korte tijd lijkt onmogelijk. Toch is het tegendeel waar. Fitness-experts, dietisten en artsen bewijzen dat de combinatie van een goed fitness en dieet-programma uiterst geschikt is om af te vallen. Zelfs tien kilo afvallen is haalbaar in een korte periode. De volgende tips zijn effectief, in het bijzonder voor mensen de dringende behoefte hebben om af te vallen.

Houd een eet-schema met 6 maaltijden per dag aan

Tien kilo afvallen doe je niet door maar driemaal per dag te eten (ontbijt, lunch en avond eten). Het gaat er niet om hoeveel je eet, maar om de kwaliteit die je eet. Experts zijn het erover eens dat het eten van vijf of zes maaltijden per dag met weinig calorieen gezonder is, dan drie maaltijden, omdat je lichaam dan constant energie heeft om te verbranden. Daarnaast, helpt deze strategie ongezonde tussendoortjes uit je systeem te bannen. Het lijkt misschien moeilijk om hieraan te wennen, maar als je lichaam hieraan gewend is, zul je merken dat je uiteindelijk minder eet dan voorheen. En je doel, tien kilo afvallen komt alweer een paar stappen dichterbij.

 Drink meer water

Veel water drinken is gezond en het geeft je een gevoel alsof je vol zit. Hierdoor ga je minder eten en verlies je die extra kilo’s. ga niet ineens meer frisdrank drinken, omdat je denkt dat dit ook vocht is. In frisdrank zitten enorm veel suikers en dit zorgt voor veel calorieen. Probeer om minimaal acht glazen water per dag te drinken, dit is ongeveer net zoveel als 2 liter, door het drinken van meer water gaat ook je stofwisseling omhoog. Dit versneld de verbanding van de calorieen die je hebt gegeten. Een glas water extra op een dag doet je lichaam alleen maar goed.

 beweeg zoveel je kunt

Door de juiste hoeveelheid te eten en meer te drinken is nog niet genoeg. Tien kilo afvallen op een snelle manier doe je door veel te bewegen. Door je lichaam in beweging te houden verbrand je meer calorieen. Lage tot gemiddelde lichaamsbeweging, op vaste tijden, zal je al helpen om meer calorieen te verbranden. Om dit proces te versnellen, moet je er een gewoonte van gaan maken om 30 minuten tot een uur per dag lichaamsoefeningen te doen. Op deze manier kan ook jij binnen afzienbare tijd tien kilo afvallen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :