Leestijd: 2 minuten

Klik hier om de website te bezoeken 

Slank en gezond is een twaalfdelig dieetprogramma. Wanneer je voor langer termijn een goed en blijvend resultaat wilt is het belangrijk om je eetgewoontes te veranderen. De meeste programma’s zijn alleen maar gericht om in een korte tijd gewicht te verliezen en zijn niet voor langer termijn bedoeld (waardoor je binnen te kortste keren alles weer aan eet).

Waarom zou de dieet industrie zich focussen op langer termijn resultaat wanneer ze op korte termijn meer aan je kunnen verdienen? precies! dat is de truc; snel, kort en tijdelijk resultaat waardoor je weer opzoek moet naar iets nieuws. Het slank en gezond programma onderscheid zich hierin, binnen een kleine twaalf dagen zul je de eerste resultaten ervaren, in twaalf weken zal het je leven overnemen (vaste gewoontes) en twaalf maanden lang zal je persoonlijke online begeleiding van Katinka krijgen.

Inleiding twaalf delen:

Deel 1 bestaat uit het belang van een energiek ontbijt en hoe je dit gemakkelijk bereid.
Deel 2 bestaat uit tips en trucs hoe je lekkere snelle gezonde tussendoortjes kunt eten
Deel 3 bestaat uit wat een gezonde motivatie is en hoe je dit je eigen zult maken.
Deel 4 Het belang van een georganiseerde voorraadkeuken en hoe je dit creëert.
Deel 5 is bedoeld om te leren hoe je een heerlijk vullende lunch maaltijd maakt.
Deel 6 bestaat uit uitgebreide avondmaaltijden, gezond, vullend, heerlijk en makkelijk klaar te maken!
Deel 7 Hoe je goedkoop en lekker uit eten kan en waarom dit zo belangrijk is.
Deel 8 Genieten van lekkere toetjes, zoet, smaakvol en nog gezond ook!
Deel 9 Hoe je feesten in je voordeel kan gebruiken.
Deel 10 Is beweging echt belangrijk? of is een goed dieet al het halve werk?
Deel 11 Waarom eten een kwestie is van emoties en hoe je dit op een positieve manier kan gebruiken.
Deel 12 De obstakels omzetten tot oplossingen

Garantie:

Zoals elke andere aanrader op deze website kan je altijd gebruik maken van de niet goed geld terug garantie, hoewel ik betwijfel dat dat nodig zal zijn. Het slagingspercentage ligt heel erg hoog en er zijn weinig mensen die geen resultaten met het programma behaalt hebben. Katrinka is een zeer ervaren deskundige op het gebied van afvallen, sporten en dieet en kan jouw de sleutels tot je ideale gewicht geven, welke deur jij er uiteindelijk mee opent ligt in jouw handen.

Zelf ben ik een man en heb zeer veel aan dit programma gehad, het is een groot deel van mijn vaste gewoontes geworden en voor mij is het niets meer dan normaal geworden. De eerste twaalf dagen waren even wennen maar toen ik de resultaten zag wist ik dat dit voor mij bedoeld was, de maanden vlogen voorbij en ik vergat dat ik met het programma bezig was, voor ik het wist was ik op mijn ideale gewicht. Ik weet zeker dat jij er ook wat aan zult hebben, veel succes met het maken van je keuze!

Klik hier om de website te bezoeken 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :