Leestijd: < 1 minuut

BOEM! Zo klonk de deur toen hendrik boos uit zijn huis liep. “Waarom maakt ze me altijd zo razend? Ik doe alles voor haar en toch blijft ze maar aan me hoofd zeuren”

Komt dit je ergens bekend voor? Heb jij ook weleens van die momenten dat je het even niet meer weet?  Wees niet bang! Je staat er namelijk niet alleen voor…

Iedereen ervaart weleens problemen in zijn of haar relaties. Of het nou op de werkvloer, je familie of met je huidige partner is.

Ga naar je dokter en hij zal je een verwijsbriefje naar de psychiater geven, maar is dat niet een beetje overbodig? Je vertelt je verhaal, en met een paar simpele vragen en antwoorden voel jij een last van je schouders, wat is hier toch gebeurd?

Een gesprek aan gaan met een relatiegoeroe is niets anders dan zelfreflectie, want terwijl je iets verteld zet je al je gedachtes op een rijtje waardoor je alles beter weet te reflecteren. Het antwoord zit namelijk vaak in je eigen hoofd. De mening van een ander persoon kan hierbij helpen,  je ziet het dan ook eens van een andere kant.

Tegenwoordig maakt iedereen gebruik van het internet, zo heb je bijvoorbeeld het liefde forum. Een leuke community waar men geheel anoniem hen verhaal kunnen doen.  Plaats je topic en je krijgt al binnen enkele minuten volop de mening van andere mensen.

Is dat niet makkelijk? Scheelt je bakken vol geld aan die relatie deskundige, en kan lekker anoniem vanuit je eigen huis, makkelijker kan het toch niet!

Ga ervoor, kanjer!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :