Leestijd: 3 minuten

Zoals in het vorige artikel besproken, moet er een doel gesteld worden. Je doelen zullen waarschijnlijk zijn, ik wil zo snel mogelijk gratis en snel afvallen en een strakke buik hebben.  Je stelt een doel en gaat daar naar toe werken. Als voorbeeld nemen wij voor nu:

  • Ik wil voor 30 oktober 2014 100 km gelopen hebben
  • Ik wil voor 30 oktober van dit jaar 175 km gefietst hebben
  • Ik wil voor 30 oktober van dit jaar 100 keer kunnen opdrukken in series
  • Fitnessschema volgen zoals dat wordt aangeven op de telefoon
  • Ik wil voor 30 oktober van dit jaar 10 kilo afvallen

Dit zijn een aantal concrete doelen die wij voor nu als voorbeeld nemen, deze doelen moeten je helpen om snel en gratis af te vallen.  Deze doelen kan je alleen bereiken als je ook let op wat je eet, als je elke avond een zak chips leeg eet dan moet je hiermee stoppen of dit beperken tot 1x in de week een zak chips. Als je elke avond niet gezond eet, dan begin je met 3 keer in de week gezond eten en lekker koken.  Wij zullen hier in een ander artikel aandacht aanbesteden.

Telefoon applicaties

Er zijn een aantal applicatie die beschikbaar zijn voor Android en iOS toestellen. Dit zijn de twee grootste smartphone leveranciers die beschikbaar zijn. Als je een Blackberry hebt moet je iets beter je beste doen om een applicatie te vinden, maar er zijn wel een aantal applicaties beschikbaar die overeenkomen en dezelfde functies hebben.

Als je wilt bijhouden hoeveel kilometer je al hebt afgelegd tijdens het wandelen of hardlopen, is het wel belangrijk om een nauwkeurige applicatie hebben daarvoor kan je de gratis versie van Runtastic gebruiken. Deze applicatie gebruikt de GPS functie van je telefoon om te berekenen hoeveel kilometer je hebt afgelegd. Als de 100 kilometer  te weinig is dan kan je dit verhogen en Runtastic  kun je ook gebruiken om de gefietste  kilometers te volgen. Deze applicatie is er voor de iPhone en Android en Blackberry toestellen. Je  kunt hiermee gratis en snel afvallen en nog actief bezig zijn ook.

Volledig sportschema

Er zijn tegenwoordig ook genoeg applicaties die je een volledig sportschema geven dat je kunt volgen voor bijvoorbeeld 12 weken. Dit is ideaal als je niet weet welke oefeningen je moet doen als je op de sportschool bent. Een aantal applicaties zijn ervoor de Android en de iPhone toestellen, er zijn zelfs applicatie die voor de Blackberry beschikbaar zijn.

Met de applicatie Fitness Pro kan je voor elke spier in je lichaam een oefening bekijken en deze uitvoeren. Hiermee stel je jou eigen schema samenstellen en wat je wilt verbeteren aan jou eigen lichaam. Als je in je eigen Appstore Fitness invoert zal je  vanzelf wel een aantal resultaten zien die allemaal hetzelfde doen, als de hierboven beschreven applicatie. Ze zullen je allemaal helpen om snel en gratis veel af te vallen.

Lose It

Als je echt alles wilt bijhouden en ook wilt bijhouden wat je eet en hoeveel calorieën je binnen krijgt. Dan kan ik je de applicatie Loseit aanraden. Deze app helpt je op een sociale media manier te communiceren met je vrienden en helpt ook om veel kilo’s kwijt te raken. De applicatie helpt je om af te vallen, omdat je jou eigen schema kan invoeren en je eigen oefeningen kan toevoegen. Dit kan je op je telefoon aangeven en dit kan je ook via het internet doen. Dus als de applicatie niet beschikbaar is voor jou telefoon kan je het via internet bijhouden.

Zoals je op de afbeelding kan zien, kan je aangeven wat je hebt gegeten en wat je voor oefeningen hebt gedaan. De applicatie bereikt meteen hoeveel calorieën je hebt verbrand en hoeveel calorieën je hebt binnen gekregen. Dit is een perfecte manier op bij te houden hoeveel calorieën er je lichaam binnen komen en hoeveel je er verbruikt. Dit is een ideale manier om af te vallen, als je dit een paar maanden vol houdt en je vrienden ook aanspoort om de applicatie te downloaden dan kan je ook nog met je vrienden vergelijken en strijden om de meeste kilo’s.

Om dan ook een super strak lichaam te krijgen, moet u wel naast deze applicatie ook een schema volgen of buikspier oefeningen doen en actief bezig zijn. Het afvallen is een ding wat je moet doen, maar daarbij komt ook nog een andere probleem als het eraf gaat moet er wel een spier onder zitten die  tevoorschijn komt zodat je dat strakke buikje ook kan zien. Je kunt door de bovenstaande applicatie te gebruiken en Loseit te gebruiken gratis en snel afvallen.

Op de website van Loseit kan je ook bijhouden welke oefeningen je allemaal hebt gedaan zodat je de nodige calorieën verbrand en lekker in balans blijft. Loseit is als applicatie nog niet beschikbaar voor de Nederlandse appstore, maar zal binnenkort beschikbaar komen. Je kan op de internetsite van Loseit wel aanmelden en het online volgen.

Loseit laat je zien welke slechte gewoontes je al jaren hebt, maar niet tot je doordringen hoe slecht deze voor u gezondheid zijn en je gewicht. Door al deze handige tips te volgen kan je lekker en snel afvallen en u buik trainen zodat je weer klaar bent voor de volgende zomervakantie.

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :