Leestijd: 2 minuten

Wil jij ook je ideale gewicht halen, een zelfverzekerd en verzorgde slanke uitstraling hebben? Probeer dan nu de Kettlebell Workout.

Vrouwen maar ook zeker mannen die de Kettlebell Workout uitvoeren boeken sneller resultaat dan workouts in fitnesscentra.  Standaard fitnessapparaten zoals fietsen en loopbanden of die verschrikkelijke “roman chair” buikspier oefeningen zijn verleden tijd.

Het verschil zit namelijk in het menselijke Groeihormoon.

Groeihormoon is namelijk in ons lichaam de grootste verbrander van opgeslagen lichaamsvetten. Daarnaast verjongt het groeihormoon mede met andere hormonen en processen de spier en huid cellen. En daarom is de Kettlebell Workout zo effectief. Het stimuleert de productie van het groeihormoon in het lichaam. En zo ook de verbranding van het vet dat je zo graag kwijt wil. Daar waar de andere traditionele trainingen de huishouding van andere lichaamshormonen stimuleren die juist vet (energie) vast houden.

Zodoende krijgen mensen van de Kettlebell Workout eerder een slankere strakke huid en droge spieren dan van reguliere sport oefeningen die vaak minimale aanmaak van het benodigde groeihormoon aanwakkeren. Dit is dan ook de verklaring waarom je uren in de sportschool door brengt zonder dat je effect merkt. Het is feitelijk een kwestie van de juiste hormonen aanspreken in het lichaam!

Het Groeihormoon, ook wel (niet voor niets) het verjongingshormoon genaamd, is een natuurlijk voorkomend hormoon dat ons lichaam zelf produceert en weer afbreekt. Het is in ons lichaam het hormoon die de hoogste verantwoordelijkheid voor vet verbranding heeft. Geen ander hormoon verbrand meer of sneller het lichaamsvet. De structuur van de Kettlebell Workout stimuleert de natuurlijke aanmaak en uitscheiding van het groeihormoon in hoge mate wat de Kettlebell Workout zo effectief maakt.

Deze Kettlebell Workout traint effectief alle spieren in uw lichaam!

Met een Kettlebell kan je ook vele andere oefeningen doen dan met de standaard fitness spullen en apparaten zoals de eenvoudige gewichten, dumbells en barbells. De Kettlebell Workouts zijn erg veelzijdig en hiermee traint u heel veel spieren in het lichaam in een enkele training. Des te meer spieren je aanspreekt, des te  effectiever de vet erbranding in je lichaam verloopt.

Met de Kettlebell Workout verbrandt je dan ook veel energie. Energie in de vorm van vet en in vetcellen opgeslagen koolhydraten (suikers) en dus talloze kilo joules tijdens één oefening. Met de Kettlebell beoefent je het gehele lichaam. Je conditie verbeterd, je spieren versterken en je verbrandt opgeslagen vetten. Dit allemaal in slechts dertig minuten van uw kostbare (vrije) tijd!

Er zijn Kettlebells in uiteenlopende maten voor iedereen. Zo kan iedereen met vrijwel gelijke oefeningen dezelfde resultaten behalen. Als bijvoorbeeld jouw conditie dan wel spierkracht door de workouts verbetert is, dan kan je voor een zwaardere kettlebell kiezen om een groeiend resultaat te behouden.

Deze Strakke BuikSpieren Kettlebell Workout is een thuis-fitness werkwijze met een geheel aan trainingsschema’s inclusief verklaringen. Een paar voorbeelden op maar liefst 5 verschillende DVD’s. Beginnend met een eenvoudige warming-up tot en met de laatste gevorderde oefeningen. Deze workouts zijn volledig gefocust op:

  • Het verbranden van energie afkomstig van buikvet
  • Het opbouwen van sterkere spieren van uw gehele lichaam
  • Het ontwikkelen en onderhouden van Strakke BuikSpieren

1 Comments

  1. Ben groot fan van de kettlebell. Ben ermee begonnen na het lezen van het boek van Tim Ferriss. Het is ook gewoon veel leuker dan op een loopband staan of iets dergelijks!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :