Leestijd: 3 minuten

Appelazijn is mijn nieuwe obsessie. Ik neem het een paar keer per dag voor een snelle energie kick. Daarnaast, heb ik nog een heleboel andere nuttige manieren gevonden om  appelazijn in mijn dagelijkse routine te integreren.

Het is voor bijna alles voordelig – je huid, je haar, je hormoon huishouding en zelfs je dieren halen hen voordeel eruit. Rauwe, biologische, ongefilterde en ongepasteuriseerde, appel azijn is zoveel meer dan een salade een dressing!

1. Appelazijn ontgift je hormonale huishouding

Het is gemaakt van appelsap en is gefermenteerd uit appelwijn. Het is daarna een tweede keer tot appelazijn gegist. Door het gebruik van “ACV” in plaats van andere producten, verlagen we het aantal onnatuurlijke chemicaliën die ons lichaam binnen treden.

2. Het laat haren glanzen

Appelazijn kan je in spoelen na het gebruik van je shampoo, en zal je haar een opkikker en mooie glans geven. Ik stel voor dat je een oude lege shampoo fles gebruikt, met een halve eetlepel appelazijn en koud water. Spoel het een paar dagen in de week door je haren en je zal drastische resultaten ervaren.

3. Het reguleert de pH-waarde van uw huid.

4. Het verwijderd van je tanden

Wrijf het op je tanden, laat het even intrekken en spoel af met water.

5. Het kalmeert je verbrande huid

Laat wat appelazijn 10 minuten in je bad intrekken om de verbrande huid te kalmeren.

6. Gebruik het als natuurlijke aftershave

Vul een fles met wat appelazijn en water, daarna goed alvorens je het op je gezicht aanbrengt.

7. Gebruik het als natuurlijke massage-olie.

Masseer het op je voeten of handen om van die vermoeidheid af te komen.

8. Het heeft voordelen voor gewichtsverlies

Om je gewicht onder controle te krijgen , voeg twee volle eetlepels appelazijn in een glas water op. Dit mengsel kan over de dag verspreid worden. Onderzoeken geven een beperkte, maar toch significant, gewichtsverlies bij  aanhoudende dagelijkse inname van azijnzuur (wat het belangrijkste ingrediënt in appelazijn is)

In 2009 werd er een studie gepubliceerd in de bio-, biotechnologie en biochemie, daaruit bleek dat proefpersonen die azijnzuur aten voor 12 weken een aanzienlijke afname in lichaamsgewicht, buikvet, taille omtrek en bijdragen aan de slechte cholesterol leverde

9. Het houdt je  lichaam  in balans

Het lichaam streeft er voortdurend naar om een toestand van evenwicht te bereiken. Appelazijn helpt het lichaam te handhaven in een gezonde alkalische pH-niveau. Uit onderzoek blijkt dat een zuurgehalte (lagere pH) leidt tot een gebrek aan energie en hogere incidentie van infectie. Vandaar mijn wens om een aantal keer per dag wat appelazijn te benuttigen.

10. Het helpt ontgiften

Als onderdeel van een evenwichtig pH waarde , creëert appelazijn een algehele ontgifting van het lichaam. Onderzoek toont aan dat het kan helpen bij het ​​stimuleren van bloedsomloop en helpen ontgiften de lever.

11. ACV is doet wonderen voor het lymfestelsel.

11. Dit wonder azijn helpt bij de afbraak van slijm in het lichaam en het reinigen van de lymfeklieren. Geloof het of niet, onderzoek toont aan dat de appelazijn kan helpen bij mogelijke allergieën vanwege het vermogen om slijm en sinus congestie te verminderen.

Bij het ​​verminderen van de allergie effecten, kan het ook helpen bij het afwenden  van sinus infecties en de bijbehorende symptomen, zoals keelpijn en hoofdpijn.

12. Het bestrijdt candida ziekte

Deze azijn is rijk aan natuurlijke enzymen die kunnen helpen je lichaam ontdoen van candida-gisten. Candida is ook de oorzaak van de symptomen zoals vermoeidheid, slecht geheugen, verlangen naar suiker en gist infecties.

13. Het  verminderd brandend maagzuur

Hoewel het  misschien gekke werk lijkt om maagzuur te behandelen met met azijn, is er onderzoek waaruit blijkt dat de appelazijn werkt door het corrigeren van lage zuurgraad, dus ook het verminderen van maagzuur.

Wetenschappers zeggen er na het eten van een eetlepel azijn met een glas water verlichting van het branderige gevoel kan ontstaan, gevolgd door een glas water.

14. Het werkt tegen vlooien op je huisdieren

Een deel azijn en een deel water kan je op de vacht van je huisdieren spuiten. Smeer het op heel de vacht in, en houd dit voor de komende dagen en weken vol. Elke vlooienbesmetting kan behandeld worden hiermee

15. Het is een natuurlijke huisverfrisser.

Appelazijn zal is goed om je toiletten schoon te maken en laat je badkamer ruiken als appels! Giet wat appel azijn in het toilet, en laat het een nachtje intrekken. Het kan ook in je vaatwasmachine ter vervanging van afwasmiddel.

Meng 1/2 kopje appel azijn met 1 kopje water, en u kunt deze oplossing gebruiken om schoon te maken, zoals je  keuken oppervlakken, ramen, glazen en spiegel en magnetron.

Zoals je kunt zien, is appelazijneen  wonder product dat voor alles te gebruiken is. Ik raad iedereen aan!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :